Treff potensielle kunder i Google sitt søk

Bli sett av kundene i det øyeblikket de søker på Google etter nettopp det du tilbyr. Bestem selv hvilke søkeord du vil bli synlig på.

Du betaler bare for resultater, for eksempel når noen klikker for å besøke nettstedet ditt eller ringer til bedriften din. Du har alltid økonomisk kontroll ved at du selv bestemmer en øvre grense på dagsforbruket.

Bli synlig der dine kunder er

I følge Google bruker 97% søkemotorer til å finne lokale virksomheter og tilbud. Siden Google er den foretrukne søkemotoren i Norge er det forretningskritisk for mange bedrifter å være synlig her.

Er du ikke synlig på Google, finner heller ikke kundene frem til deg.

Et eksempel på hva god synlighet innebærer i Google sitt betalte søk:

Perfekt AdWords eksempel

Vi hjelper bedrifter med å få optimal plassering i Google sitt søk for lavest mulig klikk pris, og med å unngå å betale for urelevant trafikk.

Vi er spesialister på Google og bruker vår kompetanse slik at våre kunder får optimal plassering og unngår å betale for unødvendige kostnader ved å fokusere på faktorer som Adrank, Qualityscore, CTR og CPA. I tillegg har vi fokus på at våre kunder skal kunne ta beslutninger om sin markedsføring basert på fakta fremfor magefølelse. Derfor setter vi alltid opp konverteringssporing for våre kunder, slik at de eksakt kan se hvilke søkeord og annonser som har generert dem nye kunder.

Velg selv budsjettet du vil starte med

Du bestemmer ditt eget dagsbudsjett, kostnadene vil avhenge av hva du prøver å oppnå med annonseringen. Bare start med et dagsbudsjett du kan leve med, og juster det så etter behov.

Noen bedrifter får en god start med et budsjett på bare 200 kroner per dag, mens andre virksomheter er komfortable med å investere flere tusen kroner per dag.

Selv ved høye dagsbudsjetter løper du lav risiko, fordi du kun betaler for faktiske resultater, for eksempel når noen klikker for å besøke nettstedet ditt eller ringer til bedriften din.

Bruk annonsebudsjettet kun mot de som er potensielle kunder

Vi kan målrette annonsene mot kunder i bestemte land, områder eller byer – eller innenfor en bestemt avstand fra bedriften eller butikken din.

La bedriften din bli funnet på Google av folk som søker etter akkurat det du tilbyr i tidsrommet hvor du har åpent.

Full kontroll gir deg lav risiko


*

Du kan selv bestemme en øvre grense på daglig forbruk, hvor du kun betaler for faktiske resultater.

Full fleksibilitet, du kan når som helst justere ditt dagsbudsjett eller sette annonsene på pause.

Kontinuerlig optimalisering av spesialister, som sørger for at du oppnår best plassering til lavest pris.