U

Oppdag søkeordene som genererer flest kunder til dine konkurrentene!

SEO Analyse – Sjekk statusen på ditt nettsted

Google Tilstandsrapport

Vet du hva som forhindrer ditt nettsted fra å få en høyere plassering i Google sitt organiske søk, hvor du slipper å betale per klikk?

s

Vet du om du har giftige (spam) backlinker som peker til din hjemmeside? Dette kan sende deg nedover på rangeringen i Google sitt søk?

%

9 av 10 bruker Google

%

97% bruker søkemotorer til å finne lokale virksomheter og tilbud

%

Over 70% klikker på førstesiden på det organiske søket

Tilstandsrapporten inneholder følgende:

N

1. Det tekniske

Få oversikt over de tekniske endringene du må gjøre på din nettside for å legge forutsetningene til grunn for for å få en god rangering i Google sitt søkeresultat.
N

3. Søkeord

Komplett analyse av nettside, opp mot søkeordene du ønsker bli synlig på, hvor vi avgir en rapport med trinn for trinn veiledning hvor du får oversikt over hva du bør fokusere på innholdsmessig på din nettside for å bli synlig i det organiske søket.
N

2. Title-tag og meta -description

Anbefalinger og veiledning i forhold til tekst i title-tag og meta-description.
N

4. Eksterne lenker

Vi gir deg opplysninger om eksterne lenker som dine konkurrenter benytter seg av for å få en høyere plassering i Google sitt organiske søk. Dette er verdifull informasjon som gir deg fasiten på hvilke nettsider du kan henvende deg til for å skaffe viktige innkommende linker for å få trafikk og en høyere pagerank på din nettside. I tillegg

De færreste bedrifter besitter den nødvendige tekniske kunnskapen om hva de skal gjøre for bli synlig i det organiske søket – der hvor man slipper å betale per klikk. Dette er særskilt viktig å ta tak i, siden det ofte er forretningskritisk for en bedrift å bli funnet av kundene i det øyeblikket de søker på Google etter det bedriften tilbyr.

Typiske markedsføringsbyråer som hjelper bedrifter med dette krever ofte at kundene skal binde seg til langvarige prosesser for å få deres hjelp og fokuserer ofte primært på det betalte søket, hvor du må betale per klikk, siden de vil han en langsiktig inntjening på deg som kunde.

Vi er eksperter på det organiske søket til Google, og forstår at mange bedrifter ikke har anledning til å binde seg til høye faste månedlige kostnader for å få hjelp med dette. Derfor tilbyr vi bedrifter hjelp med dette hvor vi tilbyr en «Google – Tilstandsrapport» hvor man får en komplett oversikt over hvilke tiltak man bør gjøre for å få en høyere plassering i Google sitt organiske søk.

Grundig analyse

Vi gjør en grundig analyse av din hjemmeside, på alle undersider, mapper og filer, for å sjekke om det er innholdsmessige eller tekniske feil som forhindrer optimal synlighet i Google sitt organiske søk.

 

Rangerer dine sterkeste konkurrenter høyere enn deg?

Avdekk hvilke søkeord de fokuserer på og se hvordan de gjør det. Få vite hvilke eksterne lenker dine konkurrenter benytter seg av for å få en høyere plassering i Google sitt søk.

Negative lenker

Har du oversikt over eventuelle negative innlegg om din bedrift på andre nettsider?

Negative lenker kan påvirke negativt din rangering i Google sitt søk, da dette er en av mange faktorer som Google sine algoritmer bruker når de rangerer nettsider for ulike søkeord.

Få oversikt over eventuelle negative backlinker som du da eventuelt kan rette en henvendelse til om å få slettet.

 

 

Bestill Konkurrent Analyse

Vil du ligge et skritt foran konkurrentene? Bestill vår konkurrent analyse og finn ut hvilke nøkkelord som genererer flest leads for konkurrentene dine med våre bransjeledende AI-verktøy. Avdekk potensielle muligheter!