Oppdaterte adresselister for reklameutsending

Vi tilbyr kontinuerlig oppdaterte adresselister både til privat- og bedriftsmarkedet med detaljert inndeling for at du skal kunne treffe akkurat dine potensielle kunder.

* Oversikt over postadressene til alle norske foretak – Over 1 million

*Adresselister på konsumenter (forbrukere) i Norge vasket mot reservasjonsregisteret

Hva vi leverer?

Vi leverer oppdaterte adresselister både mot privat- og bedriftsmarkedet. Vi kan filtrere på en rekke ulike parametre og levere skreddersydde lister, slik at du kan enkelt kan få oversikt over potensielle nye kunder i din målgruppe.

Et eksempel på listeuttrekk kan være: “Må være AS”, “Omsetning på mellom 3 millioner og  20 millioner”, “Lokalisert i Oslo, Bergen og Trondheim”, “Registrert under bransjegruppen “Juridisk og regnskapsmessig tjenesteyting”, “Antall ansatte mellom 2 til 100”.

Listene kan leveres i både Excel format og CSV format som er egnet for opplastning til CRM systemer.

I motsetning til mange andre listeleverandører som krever at du blir abonnementskunde med månedlig kostnad og lang bindingstid, får du gjennom oss kjøpt listene for ett rimelig engangsbeløp.

Hvorfor benytte reklameutsending?

Utsending av reklame per post kan være en effektiv salgskanal for mange bedrifter. Når flere og flere aktører velger å kun annonsere digitalt er reklameutsending per post blitt en viktigere kanal for å kunne skille seg ut.

 

%

Uttrekk gjøres fra databaser som oppdateres hver dag

Hvorfor kjøpe adresselister fra oss?

N

1. Lang erfaring

Vi har lang erfaring med å bearbeide adresselister og kan komme med gode råd og tips. Vi kan levere både enkle og komplekse lister.

N

3. Alltid 100% oppdaterte

Databasene vi benytter oppdateres kontinuerlig mot en rekke ulike kilder og registre. Ved å kjøpe lister gjennom oss er du sikret høyest mulig treffprosent og du unngår å sløse bort tid og ressurser på lister med utdatert kontaktinformasjon.

 

N

2. Skreddersydde lister

Vi kan trekke ut adresselister som er tilpasset akkurat dine kriterier til demografi, bransje, størrelse, økonomi eller geografi.

N

4. Ingen månedskostnad

De fleste aktørene på listelevering krever at du blir abonnementskunde med lang bindingstid. Vi tilbyr at du kan kjøpe listene for ett rimelig engangsbeløp.

Nysalg er en viktig forutsetning for å lykkes for alle bedrifter. Men å skaffe nye og lønnsomme kunder er for de fleste bedrifter en av de største utfordringene.

Å klare å selge inn nye kunder er ikke alltid lett. Og det å få tak i de riktige kundene kan være enda vanskeligere. 

Den viktigste forutsetningen for å lykkes er å sørge for at man effektivt når ut til de riktige potensielle kundene og sortere bort alle som ikke er relevante. Derfor er listegrunnlaget helt avgjørende. Dette kan vi hjelpe deg med. 

w

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut kontaktskjemaet under, så kontakter vi deg snarest

Kontaktskjema listeuttrekk
Type listeuttrekk *