Oppdaterte lister for epost markedsføring

 

Nå enkelt ut til tusenvis av potensielle nye kunder med noen få tastetrykk

Vi tilbyr epost liser for bedriftsmarkedet

* Over 1 million norske foretak

* Upersonlige epost adresser tilknyttet bedrifter i henhold til Markedsføringsloven §15

Epost markedsføring er for mange bedrifter en svært effektiv salgskanal. Og det eneste valget for de bedriftene som iikke har kapasitet eller budsjett til utgående telefonsalg eller reklame på nett og papir .

Markedsføringsloven §15 tillater at man i Norge kan sende ut epost markedsføring til upersonlige epost adresser tilknyttet bedrifter, selv om man ikke har innhentet forhåndssamtykke. Dette åpner for en unik mulighet til å nå ut til nye potensielle kunder med kun noen få tastetrykk.

Vi leverer oppdaterte epost lister mot bedriftsmarkedet. Vi kan filtrere på en rekke ulike parametre og levere skreddersydde lister, slik at du kan enkelt kan nå ut til potensielle nye kunder i akkurat din målgruppe.

Foreksempel kan du bestille ett uttrekk med epost adresser til bedrifter med følgende kriterier: “Må være AS”, “Omsetning på over 2 millioner”, “Lokalisert i Oslo, Bergen eller Trondheim”, “Registrert under bransjegruppen Takarbeid”, “Antall ansatte mellom 2 til 100”.

Listene kan leveres i både Excel format og CSV format som er egnet for opplastning til CRM og epost programmer

I motsetning til mange andre listeleverandører som krever at du blir abonnementskunde med månedlig kostnad og lang bindingstid, får du gjennom oss kjøpt listene for ett rimelig engangsbeløp.

%

Uttrekk gjøres fra databaser som oppdateres hver dag

Hvorfor kjøpe ringelister fra oss?

N

1. Lang erfaring

Vi har lang erfaring med å bearbeide epost lister og kan komme med gode råd og tips. Vi kan levere både enkle og komplekse lister.

N

3. Alltid 100% oppdaterte

Uttrekkene gjøres opp mot databaser som  oppdateres daglig mot Brønnøysundregistrene. Dermed sløser du ikke bort tid og ressurser på utdaterte data.

N

2. Skreddersydde lister

Vi kan trekke ut epost lister som er tilpasset akkurat dine kriterier til, bransje, størrelse, økonomi eller geografi. 

N

4. Ingen månedskostnad

De fleste aktørene på listelevering krever at du blir abonnementskunde med lang bindingstid. Vi tilbyr at du kan kjøpe listene for ett rimelig engangsbeløp.

En av de største utfordringene for de flest foretak er å skaffe nye og lønnsomme kunder. Men nysalg er en viktig forutsetning for å lykkes for alle bedrifter.

Men å klare å selge inn nye kunder er ikke alltid lett. Og det å få tak i de riktige kundene kan være enda vanskeligere. 

 

Den viktigste forutsetningen for å lykkes er å sørge for at man effektivt når ut til de riktige potensielle kundene. Derfor er listegrunnlaget helt avgjørende. Dette kan vi hjelpe deg med. 

w

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut kontaktskjemaet under, så kontakter vi deg snarest

Kontaktskjema listeuttrekk
Type listeuttrekk *