Oppdaterte lister for epost markedsføring

 

Hvorfor bruke Markedsdata?

Vi tilbyr kontinuerlig oppdaterte epost lister for bedriftsmarkedet med generiske (upersonlige) epost adresser tilknyttet bedrifter, som man i henhold til Markedsføringsloven §15 kan sende ut til uten forhåndssamtykke.

Vår database oppdateres kontinuerlig mot ulike kilder og registre. Gjennom våre epost lister kan du enkelt nå ut til tusenvis av potensielle nye kunder med noen få tastetrykk.

Hva vi leverer?

Vi leverer oppdaterte epost lister mot bedriftsmarkedet. Vi kan filtrere på en rekke ulike parametre og levere skreddersydde lister, slik at du kan enkelt kan nå ut til potensielle nye kunder i akkurat din målgruppe.

Et eksempel på et uttrekk med epost adresser til bedrifter: “Må være AS”, “Omsetning på over 2 millioner”, “Lokalisert i Oslo, Bergen eller Trondheim”, “Registrert under bransjegruppen Takarbeid”, “Antall ansatte mellom 2 til 100”.

Listene kan leveres i både Excel format og CSV format som er egnet for opplastning til CRM og epost programmer

I motsetning til mange andre listeleverandører som krever at du blir abonnementskunde med månedlig kostnad og lang bindingstid, får du gjennom oss kjøpt listene for ett rimelig engangsbeløp. Vi lever av at fornøyde kunder kommer frivillig tilbake for å ha mer.

Hvorfor bruke epost markedsføring?

Epost markedsføring er for mange bedrifter en svært effektiv salgskanal. Og det eneste valget for de bedriftene som ikke har kapasitet eller budsjett til utgående telefonsalg eller reklame på nett og papir .

Markedsføringsloven §15 tillater at man i Norge kan sende ut epost markedsføring til upersonlige epost adresser tilknyttet bedrifter, selv om man ikke har innhentet forhåndssamtykke. Dette åpner for en unik mulighet til å nå ut til nye potensielle kunder med kun noen få tastetrykk.

%

Uttrekk gjøres fra databaser som oppdateres hver dag

Hvorfor kjøpe epost lister fra oss?

N

1. Lang erfaring

Vi har lang erfaring med å bearbeide epost lister og kan komme med gode råd og tips. Vi kan levere både enkle og komplekse lister.

N

3. Alltid 100% oppdaterte

Databasene vi benytter oppdateres kontinuerlig mot en rekke ulike kilder og registre. Ved å kjøpe lister gjennom oss er du sikret høyest mulig treffprosent og du unngår å sløse bort tid og ressurser på lister med utdatert kontaktinformasjon.

N

2. Skreddersydde lister

Vi kan trekke ut epost lister som er tilpasset akkurat dine kriterier til, bransje, størrelse, økonomi eller geografi. 

N

4. Ingen månedskostnad

De fleste aktørene på listelevering krever at du blir abonnementskunde med lang bindingstid. Vi tilbyr at du kan kjøpe listene for ett rimelig engangsbeløp.

Nysalg er en viktig forutsetning for å lykkes for alle bedrifter. Men å skaffe nye og lønnsomme kunder er for de fleste bedrifter en av de største utfordringene.

Å klare å selge inn nye kunder er ikke alltid lett. Og det å få tak i de riktige kundene kan være enda vanskeligere. 

Den viktigste forutsetningen for å lykkes er å sørge for at man effektivt når ut til de riktige potensielle kundene og sortere bort alle som ikke er relevante. Derfor er listegrunnlaget helt avgjørende. Dette kan vi hjelpe deg med. 

w

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut kontaktskjemaet under, så kontakter vi deg snarest

Kontaktskjema listeuttrekk
Type listeuttrekk *