Kontakt oss

Straks du har sendt inn skjemaet kontakter vi deg for å innhente opplysninger for å forstå din situasjon, hvilke utfordringer du har, hva du ønsker å oppnå og hva som er viktig for deg, for å kunne avdekke hvordan våre løsninger best kan hjelpe deg.

Kontaktskjema

Om Markedsdata.no

 

Mitt navn er Andreas Torgersen, og jeg står bak Markedsdata.no. Markedsdata.no ligger inn under Portalen Gruppen AS som blant annet drifter Forsikringsportalen.no.

Mitt overordnete mål er å hjelpe bedrifter med å lykkes med bli mer effektive i hvordan de treffer nye potensielle kunder. Først og fremst er mitt engasjement fokusert på å fasilitere for at bedriftene jeg samarbeider med lykkes. Jeg jobber eksklusivt med selskaper som vil lykkes godt.

Markedsdata hjelper bedrifter med følgende:

  • Bistå bedrifter med å sette opp presis sporing av konverteringer på nettsiden for å forstå hvilke trafikkilder som gir mest inntekt. Dette hjelper i å ta datadrevne beslutninger i markedsføring, i stedet for å basere beslutninger på magefølgelse.
  • Bruk av smart dataanalyse for å definere målgrupper og potensielle kunder.
  • Bruk av AI fog smart dataanalyse for å optimalisere nettsider opp mot Google sitt organiske søk (SEO) gjennom en faktabasert tilnæring.
  • Skaffe innsikt i konkurrenters strategier i Google sitt sitt søk.
  • Optimalisere Google Ads kampanjer.
  • Koble bedrifter opp mot de fremste fagmiljøene for teknologisk utvikling.
  • Kunnskap om bruk av AI for å optimalisere driften.

Telefonnummer: 21 89 99 99

Markedsdata.no ligger inn under Portalen Gruppen AS

Org nr: 899 551 222

 

 

 

Adresse: Martin Linges Vei 25, 1364 Fornebu

Telefonnummer: 21 89 99 99

Markedsdata.no ligger inn under Portalen Gruppen AS

Org nr: 899 551 222