Oppdaterte ringelister for salg og møtebooking

 

Hvorfor bruke Markedsdata?

Gjennom Markedsdata er du sikret at du mottar oppdaterte ringelister av markedsledende kvalitet mot privat- og bedriftsmarkedet, slik at du ikke kaster bort tid på feil kunder.

I motsetning til mange andre listeleverandører blir våre lister kontinuerlig oppdatert mot en rekke ulike kilder og registre for å sikre høyest mulig treffprosent.

Hva vi leverer?

Vi leverer kontinuerlig oppdaterte ringelister både mot privat- og bedriftsmarkedet. Vi kan filtrere på en rekke ulike parametre og levere skreddersydde lister, slik at du kan enkelt kan få oversikt over potensielle nye kunder i din målgruppe.

Et eksempel på et uttrekk innenfor bedriftsmarkedet kan være: “Må være AS”, “Omsetning på mellom 1 million og  20 millioner”, negativ trend i omsetningen fra siste 2 år,  “Lokalisert i Oslo”, “Registrert under bransjegruppen Takarbeid”, “Antall ansatte mellom 2 til 100”.

Listene kan leveres i både Excel format og CSV format som er egnet for opplastning til CRM systemer.

I motsetning til mange andre listeleverandører som krever at du blir abonnementskunde med månedlig kostnad og lang bindingstid, får du gjennom oss kjøpt listene for ett rimelig engangsbeløp.

Hvorfor bruke ringelister?

Både forbrukere og bedrifter blir pepret med reklame både på nett og papir. For mange bedrifter er ringelister den mest effektive salgskanalen og noen ganger helt forretningskritisk for å få nye kunder. Ofte opplever vi at bedrifter har nesten gitt opp etter å ha betalt store summer for reklame på nett og papir med tilnærmet null effekt,  men hvor alt løsner og salgene kommer enn straks de oppretter en direkte kommunikasjon med de potensielle kundene gjennom telefon.

%

Uttrekk gjøres fra databaser som oppdateres hver dag

Hvorfor kjøpe ringelister fra oss?

N

1. Lang erfaring

Vi har lang erfaring med å bearbeide ringelister og kan komme med gode råd og tips. Vi kan levere både enkle og komplekse lister.
N

3. Alltid 100% oppdaterte

Databasene vi benytter oppdateres kontinuerlig mot en rekke ulike kilder og registre. Ved å kjøpe lister gjennom oss er du sikret høyest mulig treffprosent og du unngår å  sløse bort tid og ressurser på lister med utdatert kontaktinformasjon.

N

2. Skreddersydde lister

Vi kan trekke ut ringelister som er tilpasset akkurat dine kriterier til demografi, bransje, størrelse, økonomi eller geografi.
N

4. Ingen månedskostnad

De fleste aktørene på listelevering krever at du blir abonnementskunde med lang bindingstid. Vi tilbyr at du kan kjøpe listene for ett rimelig engangsbeløp.

Nysalg er en viktig forutsetning for å lykkes for alle bedrifter. Men å skaffe nye og lønnsomme kunder er for de fleste bedrifter en av de største utfordringene.

Å klare å selge inn nye kunder er ikke alltid lett. Og det å få tak i de riktige kundene kan være enda vanskeligere. 

Den viktigste forutsetningen for å lykkes er å sørge for at man effektivt når ut til de riktige potensielle kundene og sortere bort alle som ikke er relevante. Derfor er listegrunnlaget helt avgjørende. Dette kan vi hjelpe deg med. 

w

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut kontaktskjemaet under, så kontakter vi deg snarest
Kontaktskjema listeuttrekk
Type listeuttrekk *