Oppdaterte ringelister for salg og møtebooking

 

Slik at du enkelt kan få flere nye kunder 

Vi tilbyr listeuttrekk både til privat- og bedriftsmarkedet

* Over 1 million norske foretak

* Privatkunder med vask mot reservasjonsregisteret

Både forbrukere og bedrifter blir pepret med reklame både på nett og papir. For mange bedrifter er ringelister den mest effektive salgskanalen.

Vi leverer oppdaterte ringelister både mot privat- og bedriftsmarkedet. Vi kan filtrere på en rekke ulike parametre og levere skreddersydde lister, slik at du kan enkelt kan få oversikt over potensielle nye kunder i din målgruppe.

Foreksempel kan du bestille ett uttrekk over bedrifter med følgende kriterie: “Må være AS”, “Omsetning på mellom 1 million og  20 millioner”, “Lokalisert i Oslo”, “Registrert under bransjegruppen Takarbeid”, “Antall ansatte mellom 2 til 100”.

Listene kan leveres i både Excel format og CSV format som er egnet for opplastning til CRM systemer.

I motsetning til mange andre listeleverandører som krever at du blir abonnementskunde med månedlig kostnad og lang bindingstid, får du gjennom oss kjøpt listene for ett rimelig engangsbeløp.

%

Uttrekk gjøres fra databaser som oppdateres hver dag

Hvorfor kjøpe ringelister fra oss?

N

1. Lang erfaring

Vi har lang erfaring med å bearbeide ringelister og kan komme med gode råd og tips. Vi kan levere både enkle og komplekse lister.
N

3. Alltid 100% oppdaterte

Uttrekkene gjøres opp mot databaser som  oppdateres daglig mot Brønnøysundregistrene og folkeregisteret. Dermed sløser du ikke bort tid og ressurser på utdatert kontaktinformasjon.
N

2. Skreddersydde lister

Vi kan trekke ut ringelister som er tilpasset akkurat dine kriterier til demografi, bransje, størrelse, økonomi eller geografi.
N

4. Ingen månedskostnad

De fleste aktørene på listelevering krever at du blir abonnementskunde med lang bindingstid. Vi tilbyr at du kan kjøpe listene for ett rimelig engangsbeløp.

En av de største utfordringene for de flest foretak er å skaffe nye og lønnsomme kunder. Men nysalg er en viktig forutsetning for å lykkes for alle bedrifter.

Men å klare å selge inn nye kunder er ikke alltid lett. Og det å få tak i de riktige kundene kan være enda vanskeligere.

 

Den viktigste forutsetningen for å lykkes er å sørge for at man effektivt når ut til de riktige potensielle kundene. Derfor er listegrunnlaget helt avgjørende. Dette kan vi hjelpe deg med.

w

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut kontaktskjemaet under, så kontakter vi deg snarest
Kontaktskjema listeuttrekk
Type listeuttrekk *