Om oss

Vår tilnærming er å gi bedrifter de rette forutsetningene for å lykkes med å skaffe nye kunder.

 

Hvorfor vi hjelper bedrifter med å lykkes

 

Markedsdata.no ligger under Portalen Gruppen AS, som blant annet står bak Forsikringsportalen.no.

Drift av ulike portaler har gitt oss innsikt i hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Gjennom Forsikringsportalen.no har vi konkurrert mot store konsern i forsikringsmarkedet i forhold til sentrale søkeord innen forsikring og har klart å rangere på toppen i Google sitt organiske søk i mange år for de viktigste søkeordene innen vårt felt som «forsikringstilbud» og «forsikringspriser».

Gjennom Markedsdata.no ønsker vi å hjelpe bedrifter med å nå ut til nye kunder mer effektivt og utvikle sine digitale strategier.

Bedrifter idag som leter etter nye måter å skaffe kunder på blir møtt av en hel bransje av markedsføringskonsulenter som tar høye timepriser for å fortelle deg det du allerede kan lese om på nett. De samme rådene går igjen over alt, du må bli synlig i Google sitt søk, du må være aktiv i sosiale medier, du må være tålmodig, og ikke minst at du må være villig til å betale og tørre å satse. Ofte er disse markedsføringskonsulentene mer opptatt av å selge akkurat den abonnementsløsningen de selv selger, enn å faktisk vise deg hvordan du på en kostnadseffektiv måte kan nå ut til dine potensielle kunder. Dessverre ser vi igjen og igjen mindre bedrifter som er bundet opp til langsiktige avtaler med faste månedlige kostnader, som de selv har tilnærmet null utbytte av.

Vår tilnærming er å gi bedrifter den informasjonen de trenger for å lykkes på egenhånd. Dette gjør vi ved å levere følgende løsninger:

  • Optimalisering av Google Adwords kampanjer for å gi deg best mulig plassering til lavest pris.
  • Organisk søkemotoroptimalisering (SEO).
  • Oversikt over hva du må gjøre for å få en bedre synlighet i Google sitt organiske søkeresultat hvor du slipper å betale per klikk.
  • Oversikt over hvilke søkeord på Google og trafikk kilder som genererer mest inntekter hos dine konkurrenter, slik at du kan dra nytte av deres erfaringer om hva som fungerer og ikke fungerer.
  • Oversikt over hvilke søkeord på Google og trafikk kilder som genererer mest inntekter for deg, slik at du kan fokusere på det som gir deg inntekter.
  • Prospekteringslister i form av ringelister, epost lister eller adresselister, slik at du enkelt kan nå direkte ut til nye potensielle kunder.

Telefonnummer: 21 89 99 99

Markedsdata.no ligger inn under Portalen Gruppen AS

Org nr: 899 551 222