Om

Om Markedsdata

Markedsdata.no sitt mål er gi bedrifter de beste forutsetningene for å lykkes med å skaffe nye kunder mer effektivt. 

 

Ord Fra Grunnlegger

Andreas Torgersen

Prosjektleder

Hei!  Andreas Torgersen her. Jeg er grunnleggeren bak Markedsdata.no. Mitt overordnete mål er å gjøre en signifikant forskjell for mine kunder på hvordan de utnytter teknologi og dataanalyse for å forbedre effektiviteten i måten de oppdager og engasjerer seg med nye potensielle kunder.

Først og fremst er mitt engasjement fokusert på å fasilitere for at bedriftene jeg samarbeider med lykkes, og jeg jobber eksklusivt med selskaper som vil lykkes godt.

Markedsdata bedrifter med følgende: 

  • Avansert målgruppeinnsikt: Ved å bruke sofistikert dataanalyse, definerer vi presise målgrupper og potensielle kunder, slik at markedsføringsstrategier kan rettes mer effektivt.
  • Presis sporing og analyse av konverteringer: Vi hjelper bedrifter med å implementere nøyaktige sporingsmekanismer på deres nettsteder. Dette gjør det mulig for dem å identifisere de mest lønnsomme trafikkildene, og basere markedsføringsbeslutninger på solid data fremfor magefølelse og gjetning.
  • Optimalisering for søkemotorer (SEO): Gjennom intelligent bruk av AI og datadrevet analyse, optimaliserer vi nettsteder for bedre synlighet i Googles organiske søkeresultater. Vårt mål er å sikre en faktabasert tilnærming til SEO.
  • Konkurrentanalyse: Vi gir verdifull innsikt i dine konkurrenters strategier på Google, noe som gir en taktisk fordel i markedsføringsspill.
  • Markedssituasjonsanalyser: Vi kan utforske og gi deg unik innsikt i din markedssituasjon ved hjelp av avansert teknologi og dataanalyse.
  • Google Ads-optimalisering: Ved å finjustere Google Ads-kampanjer sikrer vi maksimal effektivitet og ROI for din markedsføringsinnsats.
  • AI-drevet forretningsdrift: Vår ekspertise omfatter også anvendelse av kunstig intelligens for å forbedre og effektivisere bedriftsoperasjoner.
  • Tilkobling til Ekspertmiljøer: Vår tilgang på et nettverk av ledende fagmiljøer innen teknologisk utvikling sikrer at din bedrift alltid er et skritt foran.

Telefonnummer: 21 89 99 99

Markedsdata.no ligger inn under Portalen Gruppen AS

Org nr: 899 551 222

Adresse: Tjuvholmen Allé 3, 0252 Oslo