Den Smarte Løsningen for Google Ads

AI + Google Ads

=

Mer Effektivitet, Mer Resultater

Våre AI drevne verktøy vil kontinuerlig overvåke dine annonser på Google for å identifisere statistisk signifikante mønstre. Når noe av interesse oppdages, vil AI motoren foreslå en forbedring som kan implementeres direkte til Google Ads-kontoen din på bare noen sekunder.

Hvorfor la oss knytte våre AI verktøy til dine Google annonser?

Z

Innsikt og kontroll

Google annonser gjør at du kan bli sett av kundene i det øyeblikket de søker på Google etter nettopp det du tilbyr. Med hjelp av AI kan du få redusert kostnadene og oppnå bedre synlighet for de mest lønnsomme søkeordene. 

Z

Presise justeringer

AI gir deg presise justeringer som for eksempel hvilke tidspunkter på døgnet dine annonser har størst effekt, som resulterer i flere kunder til samme eller lavere pris.

Z

Konkurransefortrinn

Ved å implementere AI-teknologi kan du skape et konkurransefortrinn ved at kundene trykker på dine annonser istedenfor til dine konkurrenters annonser.

Z

Effektvisering av driften

AI har den unike evnen til å behandle datamengder som er utenfor rekkevidde for selv de største markedsføringsteam. Dette betyr at du kan forbedre presisjonen, effektiviteten og lønnsomheten til dine annonser på en helt ny skala, og samtidig frigjøre ressurser fra manuelt og tidkrevende arbeid.

Hvorfor bli synlig på Google?

I følge Google bruker 97% søkemotorer til å finne lokale virksomheter og tilbud. Siden Google er den foretrukne søkemotoren i Norge er det forretningskritisk for mange bedrifter å være synlig her.

Google annonser gjør at du kan bli sett av kundene i det øyeblikket de søker på Google etter nettopp det du tilbyr. Du har selv kontroll på hvilke søkeord du vil bli synlig på.

Er du ikke synlig på Google, finner heller ikke kundene frem til deg.

Et eksempel på hva god synlighet innebærer i Google sitt betalte søk:

Perfekt AdWords eksempel

Vi hjelper bedrifter med å utnytte AI for å få optimal plassering i Google sitt søk for lavest mulig klikk pris, og med å unngå å betale for urelevant trafikk.

Vi er spesialister på bruk av AI og smart dataanalyse opp mot Google,  og vi anvender vår kompetanse slik at våre kunder får optimal plassering og unngår å betale for unødvendige kostnader ved å fokusere på faktorer som Adrank, Qualityscore, CTR og CPA. I tillegg har vi fokus på at våre kunder skal kunne ta beslutninger om sin markedsføring basert på fakta fremfor magefølelse. Derfor setter vi alltid opp konverteringssporing for våre kunder, slik at de eksakt kan se hvilke søkeord og annonser som har generert dem nye kunder.

Ta oss med på ditt lag og vi vil sørge for at dine annonser på Google blir profitable for din virksomhet.

Velg selv budsjettet du vil starte med

Du bestemmer ditt eget dagsbudsjett, kostnadene vil avhenge av hva du prøver å oppnå med annonseringen. Bare start med et dagsbudsjett du kan leve med, og juster det så etter behov. Du betaler bare for resultater, for eksempel når noen ser annonsen din, klikker for å besøke nettstedet ditt eller ringer til bedriften din. Du har alltid økonomisk kontroll ved at du selv bestemmer en øvre grense på dagsforbruket.

Noen bedrifter får en god start med et budsjett på bare 200 kroner per dag, mens andre virksomheter er komfortable med å investere flere tusen kroner per dag.

Selv ved høye dagsbudsjetter løper du lav risiko, fordi du kun betaler for faktiske resultater, for eksempel når noen klikker for å besøke nettstedet ditt eller ringer til bedriften din.

Bruk annonsebudsjettet kun mot de som er potensielle kunder

Vi kan målrette annonsene mot kunder i bestemte land, områder eller byer – eller innenfor en bestemt avstand fra bedriften eller butikken din.

La bedriften din bli funnet på Google av folk som søker etter akkurat det du tilbyr i tidsrommet hvor du har åpent.

Full kontroll gir deg lav risiko


*

Du kan selv bestemme en øvre grense på daglig forbruk, hvor du kun betaler for faktiske resultater.

Full fleksibilitet, du kan når som helst justere ditt dagsbudsjett eller sette annonsene på pause.

Kontinuerlig optimalisering av spesialister, som sørger for at du oppnår best plassering til lavest pris.

t

Ofte Stilte Spørsmål

Disse spørsmålene går igjen hos de som er interessert i å utforske AI løsninger for sin bedrift.

Hvorfor bør jeg vurdere å implementere AI-løsninger i min bedrift?

Svar: Ved å implementere AI-løsninger kan du effektivisere driften, forbedre beslutningsprosesser og oppnå konkurransefortrinn. Vi kan hjelpe deg med å identifisere spesifikke områder hvor AI kan ha en positiv innvirkning på din bedrift.

Hvordan kan AI-løsninger bidra til å øke produktiviteten og redusere kostnader?

Svar: AI-løsninger kan automatisere repetitive oppgaver, optimalisere arbeidsflyt, identifisere kostnadsbesparelser og effektivisere ressursallokering. Dette frigjør tid og ressurser som kan fokuseres på mer verdiskapende oppgaver og øker dermed produktiviteten samtidig som kostnader reduseres.

Hvordan kan Markedsdata.no hjelpe meg med å finne de rette AI-løsningene for min bedrift?

Svar: Markedsdata.no har et omfattende nettverk av pålitelige AI-leverandører og løsninger. Vårt erfarne team vil lytte til dine behov, forstå din bedrift og veilede deg gjennom prosessen med å finne og implementere de beste AI-løsningene som passer perfekt til din virksomhet.

Hva om jeg ikke har store budsjetter for å investere i AI-løsninger?

Svar: Vi tilbyr skreddersydde AI-løsninger som passer til ulike budsjetter. Vi kan hjelpe deg med å identifisere kostnadseffektive løsninger som gir deg betydelige fordeler og avkastning på investeringen. Ta kontakt med oss for å diskutere dine budsjettkrav og finne den beste løsningen for din bedrift.

w

Book en uforpliktende samtale

Fyll ut kontaktskjemaet under, så blir du kontaktet straks av en ledig kundebehandler.

Kontaktskjema - Uforpliktende og kostnadsfri samtale