Google Bedriftsoppføring 

Få en profesjonell profilering i Google sitt søk hvor din bedrift blir synlig med firmanavn, bilder, telefonnummer, adresse og åpningstider.

Ingen ekstra klikk eller visningskostnader.

 

Den eneste bedriftsoppføringen du trenger

Fordi Google er blitt verdens største nettkatalog anbefaler vi alle bedrifter i norsk næringsliv, som er opptatt av å være synlige på nett, å inneha en Google Bedriftsoppføring.

Med Google sin bedriftsoppføring kan kundene enkelt finne deg i sine søk, enten de ser etter deg i Google Søk, Maps eller Google+.

Alle kan sette opp en Google Bedriftsoppføring kostnadsfritt. For kun kr 900,- per mnd ,- sørger vi for at vi at din Google Bedriftsoppføring fremstår profesjonell og er optimalisert for å bli mest synlig for dine potensielle kunder. Det påløper ingen ekstra klikk eller visningskostnader.

Siden Google dominerer som søketjeneste og har nærmest totalt overtatt for de tradisjonelle katalogtjenestene i Norge, anbefaler vi på det sterkeste at man har en oppføring her. Hvis man skal bli synlig i markedet med sine produkter og tjenester er Google det klare første valget.
En bedriftsoppføring hos Google vil være svært viktig for mange bedrifter med lokal tilhørighet. I følge Google bruker 97% søkemotorer til å finne lokale virksomheter og tilbud.

Ved søk på smarttelefoner vil telefonens innebygde GPS, som oppdager nøyaktig posisjon, påvirke søkeresultatet. Dette vil være spesielt aktuelt for restauranter, butikker o.l.

Når vi setter opp din Google bedriftsoppføring blir bedriftsinformasjonen din satt inn i Google Søk, Maps og Google+, slik at kundene kan finne deg uansett hvilken enhet de bruker.

Bedriftsoppføringen gjør det enkelt for kundene å kontakte deg.

Oppføringen gir kundene riktig informasjon til riktig tid – enten de trenger veibeskrivelser til bedriften din i Maps, åpningstider i Søk eller et telefonnummer de kan klikke på for å ringe deg via mobiltelefonen.

Vi oppretter og optimaliserer bedriftsoppføringen med det rette innholdet. En oppføring med en god beskrivelse, bilder og mange anbefalinger vil komme høyere i søk enn andre. Det gjør at du som lokal aktør kan bli synlig for kunden akkurat i det han eller hun trenger nettopp dine tjenester.

Et eksempel på en Google Bedriftsoppføring:

Alex Sushi Google Bedriftsoppføring

Vi hjelper deg med å sette dette opp

Vi sørger for at din Google bedriftsoppføring blir satt opp på den riktige måten og kontinuerlig optimalisert for å sikre best mulig plassering.