U

Oppdag søkeordene som genererer flest kunder til dine konkurrentene!

Fundamentet for Organisk Trafikk

SEO BaseLine

SEO BaseLine er Markedsdata.no sin kjerneløsning for å øke synligheten i Google sitt organiske søk. Med denne løsningen får du sikret at din nettside har det riktige tekniske fundamentet for å effektivt kunne bygge rangeringer i Google sitt organiske (ubetalte) søk.

Dette involverer en helhetlig tilnærming som omfatter avansert teknisk SEO, verktøy og innsikt som sikrer din bedrift en kontinuerlig og effektiv optimaliseringsprosess. 

Hvordan Fungerer SEO BaseLine

 

SEO BaseLine er vårt grunntilbud som tilbyr helhetlig SEO som fungerer som din egen deltidsansatte SEO manager. Den sørger for at SEO blir satt i system i din bedrift, som er avgjørende for å lykkes over tid.

SEO BaseLine er den riktige løsningen for bedrifter som ønsker å investere langsiktig for å mer trafikk og en jevn strøm av innkommende kundehenvendelser på sin nettside fra Google sitt organiske (ubetalte) søk.

 

backlink gap airbnb.com vs hotels.com

Hva Du Får Med SEO BaseLine

 

SEO BaseLine består av 3 hoveddeler:

1. Avansert Teknisk SEO

Optimalt Teknisk Fundament

Etablering av et optimalt teknisk fundament for ditt nettsted for å bygge rangering i Google sitt søk.

Avanserte Detaljer

Vår eksertise på avansert teknisk SEO dekker avanserte, men viktige detaljer, som ofte oversees av andre.

2. Analyse og Rådgivning

Analyse

Gjennom avansert dataanalyse avdekker og prioriterer vi de beste mulighetsrommene for å rangere over dine konkurrenter på relevante søkeord. 

Innsikt

Vår analyse tar hensyn til konkurransenivå, trafikkpotensial og andre nøkkelindikatorer, for å sikre riktig prioritering for din bedrift.

Oppfølging

Gjennom regelmessige møter og rapporter sørger vi for at din bedrift gjør faktabaserte beslutninger i stedet for magefølelse.

Rådgivning

Alltid tilgjengelig rådgivning fra eksperter for spørsmål relatert til SEO, sikrer at din bedrift gjør de riktige tingene i riktig rekkefølge.

3. Monitorering

Feil Monitorering

Med automatiske sjekker identifiserer og adresserer vi raskt problemer som sider med feilmelding, trege sider og brutte lenker som kan medføre straff fra Google. Dette forhindrer negativ påvirkning på dine søkeord rangeringer og beskytter mot tap av inntek.

Lenke Monitorering

Kontinuerlig overvåking av eksterne lenker for å oppdage spam lenker som kan medføre straff fra Google og tap av søkeord rangeringer.

Tracking

Kontinuerlig tracking av søkeordposisjoner for å spore effekt av endringer.

Hvorfor Investere i SEO?

 

Svaret er enkelt: De fleste bruker Google når de gjør forundersøkelser eller forsøker å finne en virksomhet for å få tilbud. Finner de ikke deg, går henvendelsen heller til en av dine konkurrenter. 

%

9 av 10 bruker Google

%

97% bruker søkemotorer til å finne lokale virksomheter og tilbud

%

Over 50% klikker på førstesiden på det organiske søket

Kostnadsfri Google Analyse

Vil du ha en uforpliktende sjekk av din nettside opp mot Google sitt organiske søk? Oppdag hvordan din nettside rangerer på Google idag og  hvilke nøkkelord som genererer flest leads for dine konkurrenter. Avdekk potensielle muligheter!