Priser

Google Ads Optimizer

Fra NOK 15.000/måned

Oppstartskostnad: NOK 20.000

Garanterte Resultater eller
Vårt Arbeid er Kostnadsfritt

Start uten problemer: Start tjenesten vår i løpet av dager – ingen kodejusteringer er nødvendig for deg.

Skreddersydd kontroll: Velg hvordan du vil optimalisere Google Ads-opplevelsen din. Velg vår automatiserte løsning hvor vi automatisk implementerer alle anbefalingene direkte til kontoen din, eller velg den manuelle ruten, og motta skreddersydde forslag annenhver uke, noe som gir deg friheten til å bruke endringer etter eget skjønn.

24/7 overvåking og optimalisering

AI overvåker kontinuerlig Google Ads-kontoer for statistisk signifikante mønstre. Den gir nyttige smarte anbefalinger for å øke ytelsen til Google Ads-kampanjene dine. Få smartere innsikt og sørg for at hver annonse når sitt fulle potensial!

Forhindre klikksvindel

Beskytt Google Ads-budsjettet ditt mot bortkastede klikk fra konkurrenter og roboter. Løsningen vår oppdager og blokkerer automatisk skadelig trafikk i sanntid, og sikrer at annonsebudsjettet ditt brukes effektivt.

Ekskluder dårlig trafikk

Optimaliser annonsene dine for bedre resultater. Sørg for at du kun får trafikk fra pålitelige og høyytende kilder, og eliminer dårlige resultater, nettstedkategorier og søkepartnernettsteder. Få kontroll over hvor annonsen din får oppmerksomhet.

Administrer søkeord bedre

Ta søkeordlistene dine til neste nivå. Legg til populære søk, få datadrevne forslag og lag optimaliserte lister som vil hjelpe deg å se bedre resultater. Sørg for at du tar smarte avgjørelser om hvor annonsen din blir sett.

Bli oppmerksom på søkeord som er ulønnsomme

Oppretthold nøyaktigheten av søkeordytelsen ved å implementere negative søkeord foreslått av oss. Hold fokus på søkeord som vil være meningsfulle for kundene dine, og sørg for at du ikke mottar trafikk fra irrelevante søkeord.

Få vite når du skal justere budene

Sørg for at søkeordbudene dine fungerer i din favør ved å justere dem i henhold til våre anbefalinger basert på resultatdataene dine. Invester mer når beregningene er riktige, og kutt ned når de ikke er på nivå. Følg med på trendene og sørg for at du bruker fornuftig.

Få vite når du skal sette søkeord på pause

For å optimalisere budsjettet ditt og sørge for at du kommer i kontakt med målgruppen din, setter vi alle søkeord på pause som konverterer for få søkere. Fokuser på søkeordene som er verdt investeringen.

Oppdag feil

Vær trygg på at kontoene dine konstant overvåkes for eventuelle feil et menneske kan gå glipp av – fra stavefeil til søkeordkonflikter. Vi vil påpeke problemet og gi løsninger når noe dukker opp, noe som gir deg trygghet.

Rett opp ødelagte koblinger

Vi vil kontinuerlig sjekke destinasjonssidene dine for å sikre at serverfeil og feil URL-er ikke kommer i veien. Når noe er slått av, vil du bli varslet med en gang for å forhindre at den innkommende trafikken går til spille. Sørg for at du drar full nytte av alle besøkende og unngå å slenge penger!

Løs søkeordkonflikter

Vi vil kontinuerlig overvåke eventuelle konflikter mellom et negativt søkeord og et eksisterende for å sikre at alle kontoens søkeord fungerer harmonisk sammen.

Gjør Google Ads mer lønnsomt.

Verktøyet som Google skulle ønske ikke eksisterte, som vil gi deg flere kunder til lavere kostnader.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Må jeg forplikte meg til en langsiktig kontrakt?

Vi tvinger IKKE våre kunder inn i årlige kontrakter, vi tilbyr månedlige rullerende kontrakter. Vi tror på vår evne til å gi deg gode resultater på månedlig basis.

Vi tilbyr automatisk frys når man ikke har noen aktive Google annonser, slik at du slipper å tenke på dette.

Hvilke betalingsmåter aksepterer Markedsdata?

Vi vil sende den månedlige belastningen med faktura. Når fakturaen er betalt starter arbeidet vårt.

 

Kan jeg oppgradere/nedgradere planen min når som helst?

Vår modell er enkel. Alle våre planer inneholder full funksjonalitet, og hvilket nivå du er på avhenger av ditt faktiske forbruk på Google annonser:

Nivå 1: NOK 15.000/måned for annonseforbruk opp til NOK 100.000.
Nivå 2: NOK 20.000/måned for annonseforbruk opp til NOK 200.000.
Nivå 3: NOK 30.000/måned for annonseforbruk opp til NOK 400.000.
Nivå 4: NOK 40.000/måned for annonseforbruk opp til NOK 600.000, pluss 5% på alt forbruk over NOK 600.000.

Vi tilbyr automatisk frys når man ikke har noen aktive Google annonser, slik at du slipper å tenke på dette.

Hvor lang tid tar det å se resultater?

Du vil motta smarte anbefalinger etter at vi har overvåket annonsene dine i 4 uker for å finne statistisk signifikante mønstre.